Poliurea bevonat

Tartós vízszigetelés, gyors kivitelezési idővel.

gyors száradás

Gyors száradás

Az anyag rendkívül gyorsan szilárdul meg, ami lehetővé teszi a gyors munkavégzést, kevesebb időt igényel a projekt befejezéséhez.

rugalmasság

Rugalmasság

A poliurea nagyon rugalmas, képes követni a kezelt felületek mozgásait és repedéseit, így nem hajlamos a szakadásra vagy repedésre.

remek tapadás

Kiváló tapadás

Az anyag nagyon erős tapadással rendelkezik különböző felületeken, például betonon, acélon.

Magas ellenálló képesség

Magas ellenálló képesség

A poliurea ellenáll a kémiai hatásoknak, időjárási viszontagságoknak, UV-sugárzásnak, víznek, és egyéb környezeti hatásoknak.

Poliurea

A poliurea egy speciális típusú vízszigetelő anyag, mely nagyon hatékony és sokoldalú alkalmazásokra használható. Ez a bevonat rendkívül tartós és ellenálló, kiválóan alkalmazható az épületek, medencék, tartályok, tetők és más felületek vízszigetelésére.

A poliurea vízszigetelő anyag két fő komponensből áll: izocianátokból és aminokból. Ezeket a komponenseket a felhordás előtt vegyítik egy speciális adagolóberendezés segítségével. Az anyag gyorsan reagál és megszilárdul, így nagyon rövid idő alatt megvalósul a vízszigetelő bevonat.

poliurea bevonat kevésbé szívja magába a napfényt. Érzékelhető különbség van a többi megoldáshoz képest.

Kevésbé melegszik fel napsütés hatására

Munkáink

Lépjen velünk kapcsolatban, tudjon meg többet a betoncsiszolásról.

Treszkai Áron ügyvezető.

Gyakran ismételt kérdések

Hogy történik a poliurea szórás?

Speciális gép kell hozzá, amely nagynyomással keveri össze poliurea összetevőit kb. 60-70 fokon, mert nagyon gyorsan reakcióba lépnek a komponensek (néhány másodperc). Népszerűségét ennek is köszönheti, hiszen 24 óra után már használni lehet a felületet.

Mennyibe kerül a poliurea bevonat?

A poliureából 2 fajta van, az alifás és aromás. Az alifás változat UV álló, amíg az aromás UV hatására elszíneződik, de a kikeményedet anyagot ez nem befolyásolja. Az UV álló változat akkor fontos, ha szeretnénk, hogy színét megtartsa a bevonat. Az UV álló drágább és szokták használni akár padlófelületekre is, amíg a nem UV álló vízszigetelésre kiváló választás például tetőn, vagy lábazaton. Pontos árat csak felmérés után lehet adni, mert nagyban befolyásolja az árat, hogy hány négyzetméterre kell szórni, illetve, hogy milyen felületre. Jellemzően 10000Ft/m2 ártól indulnak a poliurea szórás munkák.