Dekoratív, csúszásmentes, vízlepergető felület, kiegészítő burkolás nélkül.

BETONCSISZOLÁS

Szikra és tűzbiztos

Vibráció mentes

kültéri betoncsiszolás

Költséghatékony

A legjobb gyártók anyagaival dolgozunk

Könnyű takaríthatóság

Ellenáll a különböző vegyszereknek

Rugalmas alkalmazás

A betoncsiszolást számos területen alkalmazhatják, beleértve lakóházak, irodák, üzletek, éttermek, raktárak, ipari területek, és más épületek padlóit.

Esztétikai javulás

A betoncsiszolás lehetővé teszi a betonfelületek esztétikai megjelenésének javítását. A megfelelő csiszolási technikák segítségével különböző textúrákat, mintákat és színeket lehet létrehozni a betonon, amelyek a tervezési elképzeléseknek megfelelnek.

Tartósság növelése

A betoncsiszolás során a betonfelületek erősebb és ellenállóbbá válhatnak. A simább és tartósabb felület ellenállóbb a kopásnak, karcoknak és egyéb káros hatásoknak.

Karbantarthatóság

A sima és egyenletes betonfelületek könnyebben tisztíthatók és kezelhetők. A por és a szennyeződések kevésbé tapadnak meg a sima felületen, így a karbantartás egyszerűbbé válik.t.

Változatos textúrák és minták

A betoncsiszolás során lehetőség nyílik különböző textúrák és minták kialakítására a betonfelületeken. Ez lehetővé teszi a tervezőknek és a tulajdonosoknak, hogy egyedi és dekoratív megjelenést hozzanak létre.

Környezetbarát megoldás

A betoncsiszolás során kevesebb új anyagot kell felhasználni, mivel a meglévő betonfelületet használják fel. Ez hozzájárulhat a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz

Technológia és kivitelezés

A betoncsiszolás olyan technológiai folyamat, amely során a betonfelületeket speciális eszközök és csiszolóanyagok segítségével simítják, polírozzák és formálják. Ez a folyamat lehetővé teszi a beton felületi tulajdonságainak javítását és változtatását az esztétikai és funkcionális célok elérése érdekében.

Csiszolás folyamata: A csiszolás folyamata során a csiszolóeszközöket lassan és egyenletesen mozgatják a beton felületén. Az egyenletes mozgás segít elkerülni a mély nyomokat vagy karcokat a betonon. A csiszolás folyamatosan történik, általában több lépésben különböző csiszolóanyagok és szemcseméretek használatával.

betoncsiszolás előnyei

Betoncsiszolás munkáink

Lépjen velünk kapcsolatban, tudjon meg többet a betoncsiszolásról.

Treszkai Áron ügyvezető.

Mennyibe kerül a betoncsiszolás?

betoncsiszolás típusok

A betoncsiszolás ára függ a kivitelezés minőségétől. Alapvetően 4 fajta kivitelben készítünk betoncsiszolást. Bronze 6500 Ft-tól, Gold 7500 Ft-tól, Silver 9000 Ft-tól, Platinum 11000Ft-tól. A bronze padló a legkisebb műszaki tartalommal rendelkezik, de kizárólag kéregerősített felületre mehet.