Műgyanta padló kialakítás

A műgyanta padlók főbb tulajdonságai.

  • Könnyű takaríthatóság

  • Magas kopásállóság

  • Csúszásmentes, és fényes felületek kialakítása

  • Vegyszer és vízálló. A műgyanta típusától függően, akár még a királyvíznek is ellenáll

  • Rövid kivitelezési idő

  • Hosszú élettartam

Ipari Műgyanta padló

Nagy teherbírású, vegyszerálló, és ESD műgyanta padlók kivitelezése.

Garázs, mélygarázs műgyanta padló

Mélygarázsok, és lakossági garázsok műgyanta padlóinak kialakítása.

Lakossággi műgyanta padló megoldások

Lakások belső tereinek, illetve kültéri műgyanta padló kivitelezése.

Kereskedelmi műgyanta padlók

Kereskedelmi egységek műgyanta padló megoldásai

Ipari műgyanta padló

Ipari műgyanta padlókkal különböző területek felületeit lehet megfelelően védeni a külső behatásoktól. Az ipari környezetben fontos a magas vegyszerállóság, kopás ellenállás, és bizonyos esetekben a megfelelő antisztatikus képesség. Munkánk során minőségi gyártók műgyantáit alkalmazunk, amelyek hosszú időre képesek a felületek védelmét ellátni.

Mélygarázsok, garázsok műgyanta padlói

Garázsok és mélygarázsok esetében fontos a közepes vagy nagy teherbírás. A vegyszerállóság is fontos a különböző autókból csepegő folyadékokkal szemben, ilyen lehet a benzin, gázolaj, fékolaj. Márkafüggetlenek vagyunk, így minden ügyfelünknek a legalkalmasabb műgyantát ajánljuk.

 

Lakossági műgyanta padló

Egyre nagyobb divat lakásokban, erkélyeken, teraszokon alkalmazni műgyantákat, amelynek nagy előnye a nagyon könnyű tisztithatósága, azon túl, hogy védelmet nyújt a betonnak. A kültéri műgyanták pedig vízzáró rétegként képesek a fentről jövő víz beszivargását meggátolni, így védik a teraszt vagy erkélyt. Megfelelő előkészítés után sokszor a járólapra is lehet műgyantát önteni, amely időt és pénzt spóról a megrendelőinknek.

Kereskedelmi műgyanta padló megoldások

Kereskedelmi egységek területeinek időtálló műgyantapadló megoldásai. A kopásállóságnak és teherbírásának köszönhetően, sok irodáhazában, kereskedelmi egységben, vagy logisztikai központban használják az időtálló műgyanta megoldásokat.

Kereskedelmi műgyanta padló

Gyakran ismételt kérdések (faq)

Mennyibe kerül a műgyanta padló?

A műgyanta padló ára sok tényezőtől függ, így az ár is. Megkülönbözetünk hengerelhető, vagy önterülő műgyantát. A hengerelhetőből vékonyabb réteg szükséges, ezért kevesebb kell belőle, de cserébe nem tökéletes a fedés, a beton érdessége látszani fog. Ideális esetben a beton amire kerül tökéletes állapotban van, és alulról szigetelt, vagy nem kell szigetelni így ezzel már nem kell foglalkozni. Az ár függ, hogy milyen terhelésre kell tervezni, és milyen vegyszerállóságra. Elég-e két réteg, vagy esetleg 3 réteg kell. Általánoságban azt lehet mondani, hogy maga a műgyanta minimum 3000-4000Ft/m2/réteg, ha az euro-forint árfolyam is úgy akarja. Még erre jön rá a munkadíj. Kültéri műgyantázás esetén az ár biztosan magasabb, mert drágább műgyantával kell dolgozni.

Mennyi ideig maradnak egyben az epoxi padlók?

Az epoxi padlók megfelelő odafigyeléssel nagyon hosszú ideig maradnak jó állapotban. A 10 év is elképzelhető, de ismerünk ennél régebben leöntött és még kiváló állapotban lévő műgyanta padlókat.

Mi a különbség a kültéri és beltéri műgyanta között?

Bizonyos gyanták hajlamosak elsárgulni UV sugárzás hatására, ezért jellemzően ezeket épületen belül szokták használni, ahol kevesebb fény éri őket, illetve az ablakok megfogják az UV fényt. Egyéb tulajdonságaik nem változnak a műgyantának. A kültéri gyanták nem sárgulnak el teljesen ellenállóak az UV sugárzásnak, viszont drágább az áruk.

Mennyi ideig tart a műgyantázás, és mikor lehet használatba venni?

Leginkább a felület nagyságától függ, hogy mennyi ideig tart, de például egy 20m2-es garázs, jellemzően 3 nap alatt készül el. 1 nap előkészítés, 1 nap alapozás, 1 nap fedőréteg. 24 órával az utolsó réteg után már járható, de kocsival 1 hét után terhelhető.

Kapcsolat

Székhely: 4320 Nagykálló, Széchenyi út 61
Telephely: 1084, Bp, Német utca 16.

Írjon nekünk!