Poliurea szórás

A poliurea egy sokoldalú műgyanta típus, amelyet melegen szórva hordunk fel a speciális ehhez fejlesztett gépnek köszönhetően. A poliurea sokoldalúsága a felhasználási lehetőségek számában és rendkívül jó tulajdonságaiban rejlik.

 

Tetőszigetelés

Lapos, vagy cseréptetők akár utólagos szigetelésére alkalmas időtálló és árhatékony szigetelési megoldása.

Medenceszigetelés

Lakossági vagy ipari medencék akár utólagos szigetelésre alkalmas megoldás, amelyet géppel melegen nagy nyomáson viszünk fel.

Autók, utánfutók víz és kopás védelme

A poliurea hatékony védelmet nyújt az autók, például pickupok csomagtartóinak védelmére, de ezen kívül használjuk utánfutók, lószállítók védelmére is.

Hajók poliurea szórása.

Belvizi és tengeri hajók külső védelmére használjuk, amely korrózióvédelemben is hatékony megoldás.

Tetők vízszigetelése

Lapostetők vagy sátortetők vízszigetelése tartósan poliurea műgyantával. A poliurea egy vagy két komponensű műgyanta típus, amely alkalmas felületek vízszigetelésére, és alkalmas fizikai terhelés mellett vegyianyagokkal szemben is ellenállóvá tenni a felületet. Cégünk melegen szórható poliurea megoldásokkal foglalkozik, amely gyors felvitelt tesz lehetővé szinte azonnali megkeményedéssel. 

Projektjeink során rengeteg tapasztalatot szereztünk, amely lehetővé teszi, hogy gyors és minőségi munkát végezzünk.

Medencék szigetelése

A poliurea remek megoldás medencék, legyen szó családi házak kültéri medencéről, vagy ipari medencék, mint kármentők szigetelésére, amely ellenállóvá teszi a felületet vegyi anyagokkal szemben is, illetve természetesen tökéletes vízzáró réteget képez.

 

Egyéb poliurea megoldások

A poliurea hatékonyság olyan területeken is megmutatkozik, ahol szükség van a magas kopásállóságra, vegyszerállóságra, korrózió védelemre, illetve vízzárásra. A lehetséges felhasználási területek a teljesség igénye nélkül: hajótestek poliurea szórása, utánfutók, lószállítók, autók, bukósisak, katonai sisakok, vagy akár hangfalaknál is felhasználható kiváló tulajdonságai miatt. 

Poliureával kapcsolatos gyakran ismételt kérdések

Mit kell tudni a poliure-ról?

A polikarbamid egy diamin és diizocianát reakciójából nyert szintetikus polimer, a polimerizációs reakció nagyon hasonló a poliuretánhoz, de polikarbamid esetében a kapott láncszem egy "karbamid", ezért polikarbamidnak nevezik. A hódító utjára az Egyesült Államokból indult. Európában a 2000-es években kezdték el használni. A poliurea sokoldalú anyag, amelynek rendkívül sok jó tulajdonsága van.

Hogy történik a poliurea szórás?

Speciális gép kell hozzá, amely nagynyomással keveri össze poliurea összetevőit kb 60-70 fokon, mert nagyon gyorsan reakcióba lépnek a komponensek (néhány másodpers). Népszerűségét ennek is köszönhető, hiszen 24 óra után már használni lehet a felületet.

Mennyibe kerül a poliurea szórás?

A poliureából 2 fajta van, az alifás és aromás. Az alifás változat UV álló, amíg az aromás UV hatására elszíneződik, de a kikeményedet anyagot ez nem befolyásolja. Az UV álló változat akkor fontos, ha szeretnénk, hogy színét megtartsa a bevonat. Az UV álló drágább és szokták használni akár padlófelületekre is, amíg a nem UV álló vízszigetelésre kiváló választás például tető, lábazat. Pontos árat csak felmérés után lehet adni, mert nagyban befolyásolja a pontos árat, hogy hány négyzetméterre kell szórni, illetve, hogy milyen felületre. A poliurea ára általában drágább mint az alternatív lehetőségek, de a tartóssága viszont magasan jobb.

<< 1 >>


Kapcsolat

Székhely: 4320 Nagykálló, Széchenyi út 61
Telephely: 1084, Bp, Német utca 16.

Írjon nekünk!